Protetika donjih ekstremiteta - pregled sistema

C-Walk 1C40

Protetičko stopalo od karbonskih vlakana C-Walk pruža potporu simetričnom obrascu hoda dok istovremeno smanjuje opterećenje na obje strane tijela.

više

Trias 1C30

Budući da je dizajn baziran na prirodnom modelu 1C30 Trias protetičko stopalo odlikuje atraktivan izgled i udobnost prilikom korištenja.

više

Liner za Dynamic vacuum system

Meki kopolimer liner koji skrbi za kožu razvijen je posebno za sustav Dynamic Vacuum System. Zahvaljujući magnetnoj spojnici, omogućeno je izravno spajanje na sustav, što olakšava stavljanje proteze.

više

Protetičko koljeno Genium

Hodajte prirodno uz protetičko koljeno Genium

više

Helix3D 7E10

Protetički zglob kuka Helix3D omogućuje prirodan obrazac hoda, smanjuje opasnost od padanja i pruža optimalne značajke prilikom sjedenja.

više

Protetičko koljeno 3R60 EBS

Nova tehnologija protetičkog koljena 3R60 s niskom neto težinom prilagođava se potrebama korisnika i ublažava opterećenje na bataljak, kuk i kralježnicu.

više

Protetičko koljeno C-Leg

Visokotehnološki protetički sustav za nogu C-Leg predstavlja potpunu slobodu pokreta i sigurnost osobama koje su podvrgnute transfemoralnoj amputaciji.

više

3S80 sport proteza za trčanje

Protetičko koljeno 3S80 Sport u kombinaciji s prilagodnikom za stopalo 4R204 Sport i karbonskim stopalom s oprugom 1E90 idealan je za sportski tip osoba s transfemoralnom amputacijom i koje vole trčati.

više

Grupa proizvoda Triton

Protetička stopala grupe proizvoda Triton omogućuju jako aktivnim korisnicima postizanje maksimalne razine mobilnosti i samostalan život.

više