ErgoArm

4 lakatne komponente za mioelektroničke proteze

Što je viša razina amputacije, to su veći zahtjevi za vašu protetičku opskrbu. Razvili smo četiri podlaktične proteze posebno za tu svrhu. Podlaktične proteze ErgoArm®, ErgoArm® plus, ErgoArm® Hybrid i ErgoArm® Electronic plus spajaju visoku razinu funkcionalnosti s malom težinom i atraktivnim izgledom. Ovdje možete pregledati sve modele:

ErgoArm®

Lagan, ali i čvrst, osnovni model 12K41 s bravom bez zapora osobito je prikladan za mehaničku i kozmetičku opskrbu po niskoj cijeni.

ErgoArm plus®

Prošireni model 12K42 za proteze upravljane kabelom sadrži bravu bez zapora, kao i pomagalo za fleksiju koje skladišti energiju koja se oslobađa za vrijeme ekstenzije te ju koristi kako bi pružilo potporu kasnijoj fleksiji.

ErgoArm® Hybrid

Idealan za hibridne proteze s mioelektroničkom šakom. Električne kablove moguće je vješto skriti unutar proteze zahvaljujući integriranom sustavu vodilica za kabel „Easy Plug“.

ErgoArm® Electronic plus

Model 12K50 može se zaključati koristeći različite elektroničke signale. Ovo se vrši brzo i diskretno - čak i kad su zglobovi pod velikim opterećenjem.