Fitness App

Nova aplikacija za mobline telefone i tablete Fitness App osmišljena je za korisnike s potkoljenom amputacijom. Sastoji se od vježbi namijenjenih i prilagođenih isključivo njima. Zajedno s fizio i radnim terapeutima razvili smo ovu aplikaciju kako bi svojim korisnicima omogućili postizanje bolje opće kondicije i stanje bataljka i time bolju pripremljenost tijela za nove izazove.

Preuzimanje za iOS

Preuzimanje za Android


Moduli treniranja

Snaga i izdržljivost

Prvi modul aplikacije prikazuje klasične vježbe za snagu i izdržljivost bez proteze. Cilj je jačanje mišića noge, abdomena, leđa i ruku. Aplikacija prikazuje animacije koje omogućuju intuitivno i jednostavno praćenje vježbi. Uz to, dodan je i tekst koji vas vodi kroz trening.

Koordinacija i ravnoteža

U drugom modulu vježbanje je usmjereno prema koordinaciji i ravnoteži uz korištenje proteze. Ove vježbe pomažu da u svakodnevnom životu steknete bolju kontrolu prilikom korištenja proteze. Kao i u prvom modulu postoji tekstualno vođenje i male animacije koje omogućuju bolje shvaćanje vježbi

Sami određujete intezitet

Svako treniranje može se raditi na tri razine težine opterećenja koje vam omogućuje željeni napredak.

Lagano

Osnovni trening za nove korisnike proteze koji do sada još nisu vježbali.

Srednje

Dodatne vježbe za one koji su već navikli na svakodnevno korištenje proteze.

Teško

Napredno vježbanje za „ambiciozne“ koji se protezom koriste već duže vrijeme.

Prednosti

Aplikacija Fitness App ima više prednosti

  • Aplikaciju možete jednostavno prilagoditi i načiniti svoj osobni plan vježbanja. Slijedite preporučeni plan vježbanja ili svoj osobni program.
  • Vježbajte uz glazbu sa svog mobitela.
  • Pratite napredak i postavljajte si nove izazove.
  • Podesivi alarm koji podsjeća da je vrijeme za vježbu.