WalkOn i WalkOn Trimable ortoze za pomoć kod dorzalne fleksijePrednosti vidljive na prvi pogled

Više sigurnosti

Osjećate se sigurnije dok hodate jer vam ortoza WalkOn pruža potporu i pomaže pri podizanju stopala za vrijeme faze njihanja. Umanjuje se opasnost od zapinjanja vrhom stopala, npr. za rubove tepiha ili neravno tlo.

Prirodniji hod

Posebni materijal skladišti energiju prilikom spuštanja pete na tlo te je ponovno oslobađa za vrijeme faze prihvaćanja opterećenja stopala. To vaš hod čini prirodnijim – bez obzira hodate li sporo ili brzo, i bez obzira koliko težine prebacujete na stopalo.

Prirodnije kretnje

Pomoću ortoze WalkOn možete se prirodno kretati tijekom dana. Na primjer, kada ste u čučnju ili kad se penjete uz stepenice, možete prenijeti prirodnu količinu opterećenja na prednji dio stopala. Ortoza WalkOn idealna je za brojne svakodnevne situacije.

Lagana i nezamjetna

Ortoza WalkOn je lagana, tanka i nezamjetna ispod odjeće. Uklonjivi jastučić za list noge čini ortozu još udobnijom. Izrađen je od materijala za regulaciju temperature (Outlast) koji smanjuje oslobađanje topline i znojenje.

Nosite uobičajenu obuću

Ortozu je moguće postaviti u bilo koji komad obuće koji pruža potporu. Trebate se samo pobrinuti da taj komad obuće ima ojačanu petu. Kada stavljate ortozu, trebate postaviti WalkOn u obuću, a zatim gurnuti stopalo u istu.

Robusna i izdržljiva

Ortoza WalkOn iznimno je robusna i dokazala je svoju izdržljivost putem redovnih ispitivanja i ispitivanja dugoročne funkcionalnosti.

Grupa proizvoda WalkOn

Postoje četiri vrste ortoza WalkOn što omogućuje vašem liječniku ili ortopedskom tehničaru odabir proizvoda koji najbolje odgovara vašem osobnom stanju i ozbiljnosti vaše paralize.

Jedina razlika između ortoza WalkOn i WalkOn Trimable je način na koji ih ortopedski tehničar prilagođava za vas. Vaš ortopedski tehničar odabrat će tehniku koja njemu ili njoj najbolje odgovara.

Indikacije

  • Oslabljena dorzalna fleksija uz blagu do umjerenu spastičnost
  • Ortoza WalkOn je prikladna za unutarnju i vanjsku uporabu od strane korisnika koji imaju samo blaga oštećenja vezana uz motornu kontrolu koljenog zgloba ili uopće nemaju takvih oštećenja, a korištenje ortoze moguće je i kod blage nestabilnosti koljenog zgloba.
  • Indikacije se često javljaju nakon kapi, traumatske ozljede mozga, kod multiple skleroze, neuromuskularne atrofije ili paralize peroneusa.

Preuzimanja

Molimo preuzmite datoteku:

Često postavljena pitanja


Dodatna oprema

Slični proizvodi