WalkOn ortoza za pomoć kod dorzalne fleksijePrednosti vidljive na prvi pogled

Prirodniji hod

Ortoza WalkOn Reaction omogućuje gotovo u potpunosti pravilan fiziološki hod. Ovisno o tome u kojoj se fazi ciklusa hoda nalazite, putem posebne strukture ortoze (zaštitni prednji element) pruža se potpora prilikom ekstenzije i fleksije koljena. Vaš obrazac hoda postaje prirodniji.

Manje kompenzacijskih pokreta

Kompenzacijski pokreti mogu dovesti do znakova trošenja. Ortoza WalkOn Reaction smanjuje broj takvih pokreta svojom visokom razinom povrata energije. Vaš hod postaje više simetričan budući da ortoza skladišti energiju prilikom oslanjanja na petu te je ponovno oslobađa za vrijeme faze prihvaćanja opterećenja stopala.

Veća sigurnost

Osjećate se sigurnije dok hodate budući da vam ortoza WalkOn pruža potporu i pomaže pri podizanju vašeg stopala za vrijeme faze njihanja. Umanjuje se opasnost od zapinjanja vrhom stopala, npr. za rubove tepiha ili neravno tlo.

Nosite uobičajenu obuću

Ortozu je moguće postaviti u bilo koji komad obuće koji pruža potporu. Trebate se samo pobrinuti da taj komad obuće ima ojačanu petu. Kada stavljate ortozu, trebate postaviti WalkOn u obuću, a zatim gurnuti stopalo u istu.

Lagana i nemprimjetna

Ortoza WalkOn Reaction je lagana, tanka i nezamjetna ispod odjeće. Uklonjivi jastučić za cjevanicu čini ortozu još udobnijom. Izrađen je od materijala za regulaciju temperature (Outlast) koji smanjuje oslobađanje topline i znojenje.

Robusna i izdržljiva

Ortoza WalkOn Reaction je iznimno robusna i dokazala je svoju izdržljivost putem redovnih ispitivanja i ispitivanja dugoročne funkcionalnosti.

Grupa proizvoda WalkOn

Postoje četiri vrste ortoza WalkOn što omogućuje vašem liječniku ili ortopedskom tehničaru da odabere proizvod koji najbolje odgovara vašem osobnom stanju i ozbiljnosti vaše paralize.

Indikacije

  • Oslabljena dorzalna fleksija uz umjeren spasticitet ili bez njega.
  • Pruža potporu u slučajevima blagih oštećenja mišića za plantarnu fleksiju i u slučajevima blažih poteškoća ekstenzije koljena (npr. kontinuirana bol u ekstenzorima koljena tijekom dužih razdoblja stajanja ili hodanja).

Indikacije se često javljuju nakon kapi, traumatske ozljede mozga, multiple skleroze, kod neuromuskularne atrofije ili paralize peroneusa.

Preuzimanja

Molimo preuzmite datoteku:

Često postavljena pitanja


Dodatna oprema

Slični proizvodi