Epi Forsa Plus ortoza za lakat

Ciljana i kontrolirana kompresija mišića podlaktice.Prednosti vidljive na prvi pogled

Mjere opreza

Ortoza za lakat Epi Forsa Plus primjenjuje ciljani i kontrolirani pritisak na muskulaturu podlaktice što može značajno pomoći pri suzbijanju boli. Čak i nakon ublažavanja akutnih bolova, ortozu možete nositi kao preventivnu mjeru za vrijeme sportskih aktivnosti ili ponavljanih fizičkih aktivnosti koje često mogu rezultirati neugodnim upalama.

Nema iritantnih šavova

Udobni materijal ortoze za lakat Epi Forsa Plus koji nije štetan za kožu ugodan je za nositi, čak i dok se znojite za vrijeme fizičkih napora. Osim toga, ortoza je proizvedena bez šavova tako da ne može doći do nastanka neugodnih točaka pritiska. Ta se udobnost posebno primijeti u osjetljivim područjima uz rubove.

Moderan dizajn

Jasno je da je učinkovitost ortoze najveći prioritet. Međutim, potrebno je uložiti trud i u izgled ortoze, osobito ako želite nositi ortozu za lakat Epi Forsa Plus kao preventivnu mjeru kroz duža vremenska razdoblja. Nijanse sive boje pomažu suvremenom i atraktivnom dizajnu da ostane nezamjetan te možete bez ikakvih problema nositi ortozu ispod odjeće s dugim rukavima.

Indikacije

  • Epicondylitis humeri radialis (teniski lakat)
  • Epicondylitis humeri ulnaris (golferski lakat)

Preuzimanja

Molimo preuzmite datoteku:

Često postavljena pitanja


Dodatna oprema


Slični proizvodi