Ottobock ortoze i potpore

Ottobock razvija i proizvodi visokokvalitetne ortoze i potpore koje vam mogu pomoći kod specifičnih poteškoća. S jedne strane, postoje ortoze koje potpomažu zacjeljivanje nakon ozljeda ligamenata, zglobova i kostiju. U slučajevima trajnih oštećenja ortoze mogu pomoći zadržati funkcije pogođenih dijelova tijela te spriječiti ili umanjiti bol. Općenito govoreći, svrha proizvoda je pružiti učinkovitu potporu i upotpuniti terapiju na način koji odredi liječnik. Ortoze za paralizu – kao što su ortoze za čitavu površinu noge ili ortoze za gležanj i stopalo - ortotist izrađuje po mjeri i one predstavljaju trajnu opskrbu za ljude pogođene paralizom ili parezom jedne ili obje noge. One također mogu pomoći ljudima zadržati maksimalnu slobodu pokreta, usprkos ograničenjima.

Ottobock u razvoju novih proizvoda blisko surađuje s renomiranim ortopedskim tehničarima, liječnicima i terapeutima. Učinkovitost proizvoda dokumentira se znanstvenim studijama. Njihova pogodnost za svakodnevnu uporabu također je važan čimbenik: materijali koji nisu štetni za kožu, osjećaj udobnosti kod osobe koja nosi ortozu i praktično rukovanje razlozi su zbog kojih ćete s lakoćom nositi ortozu.

Ljudska mobilnost središnje je područje interesa našeg društva koje djeluje već gotovo 100 godina. Baš svaki Ottobock proizvod ima za cilj pomoći ljudima da vrate svoju mobilnost ili da očuvaju mobilnost koja im je preostala. Informirajte se detaljnije o mogućnosti opskrbe Ottobock ortozom.


Što su ortoze i potpore?

Ortoze i potpore propisuju se u slučaju ozljeda i bolesti lokomotornog i mišićno-koštanog sustava. Pročitajte više o raznim vrstama ortoza i potpora, te o njihovoj funkcionalnosti i strukturi.

više

Pogođena područja tijela

Vratna kralježnica i rame, lakat, šaka, leđa, kuk, koljeno, noga i stopalo ili gležanj: koristite pogođeno područje tijela kao početnu točku prema kojoj ćete saznati koji proizvodi mogu pomoći olakšati vaše poteškoće.

više