Medicinski proizvodi za djecu

Filtriraj prema:

KidWalk

Dinamičko pomagalo za hodanje Kidwalk pruža stabilnu potporu zdjelice i trupa djeci s ozbiljnim poteškoćama između jedne i dvanaest godina. To im omogućuje da hodaju bez pomoći drugih - uz prirodan obrazac hoda.

više

Kimba Neo

Pomagalo Kimba Neo pruža vašem djetetu potrebnu potporu tijekom putovanja, nudi olakšanje i čak olakšava terapiju. Apsorbira trzaje i individualno je prilagođeno za skoro svaku potrebu.

više

Sklopiva invalidska dječja kolica Lisa

Sklopiva dječja kolica za djecu s blagom slabošću posturalne muskulature

više

Nurmi Neo

Nurmi Neo naša je najpopularnija hodalica (često se naziva i „trener hodanja“). Dizajnirana je za svakodnevnu primjenu kod kuće, u školi ili na putu, može brzo promijeniti smjer.

više

Pomagalo za kupanje Robby

Zahvaljujući niskoj visini sjedišta, uz pomagalo za kupanje Robby potrebna je relativno mala količina vode u kadi. Može se sklopiti u kompaktnu veličinu, bez problema ga možete nositi sa sobom i uskladištiti gotovo bilo gdje.

više

Skippi/SkippiPlus

Elektromotorna invalidska kolica Skippi potiču mobilnost i uključenost kod djece koja ne mogu samostalno voziti invalidska kolica. Vaše dijete može istraživati svoju okolinu i sposobno je slobodno se kretati i igrati s drugom djecom.

više