Terapija i stajanje

Sustavi za pomoć pri stajanju i pomagala za hodanje od ključne su važnosti kad je u pitanju razvoj mnoge djece te im pomažu sudjelovati u životu. Stajanje, pa čak i uz potporu, iznimno je važno iz fizičkih, ali i društvenih razloga - posebice za vrijeme razvoja u dobi do 18 mjeseci: samo pravovremeno razvijanje sposobnosti stajanja omogućuje kuku da se pravilno razvije te sprječava kasnije ortopedske probleme.

Djeca koja ne nauče samostalno stajati mogu napredovati uz pomoć medicinskih proizvoda društva Ottobock. Razvili smo sustave za pomoć pri stajanju koji su posebno izrađeni prema različitim sposobnostima te djece, ovisno o dobi i stupnju razvoja: stajalice, okviri za stajanje i pronacijske/supinacijske stajalice. Naši sustavi za pomoć pri stajanju potpomažu fizički i mentalni razvoj djeteta, u skladu s načelom: što je moguće više aktivnosti i koliko god je potrebno potpore.

Ovo također pomaže djetetu u interakciji s okolinom i u igri s prijateljima.


Nurmi Neo

Nurmi Neo naša je najpopularnija hodalica (često se naziva i „trener hodanja“). Dizajnirana je za svakodnevnu primjenu kod kuće, u školi ili na putu, može brzo promijeniti smjer.

više