Sjedenje: prijevoz i putovanja

Vaše dijete treba dobru potporu dok se kreće te bi također trebalo biti u mogućnosti doživljavati svoju okolinu dok je aktivno.

Doživljavanje okoliša ima pozitivan učinak na djetetov cjelokupni razvoj. Dječja rehabilitacijska kolica i elektromotorna invalidska kolica daju vašem djetetu potrebnu stabilnost, pružaju olakšanje i potporu terapiji. Ona rastu s vašim djetetom i mogu se prilagoditi svim mogućim promjenama. Proizvodi za mobilnost – koje pokreću djeca ili ih guraju pomoćnici - vrlo su važni u svakodnevnom životu. Iz tog razloga postoje brojni modeli s mnogo različitih opcija. Dizajnirani su da budu što kompaktniji kako bi se mogli brzo ukrcati u auto. Svi imaju isti cilj - olakšati svakodnevni život.


Kimba Neo

Pomagalo Kimba Neo pruža vašem djetetu potrebnu potporu tijekom putovanja, nudi olakšanje i čak olakšava terapiju. Apsorbira trzaje i individualno je prilagođeno za skoro svaku potrebu.

više

Skippi/SkippiPlus

Elektromotorna invalidska kolica Skippi potiču mobilnost i uključenost kod djece koja ne mogu samostalno voziti invalidska kolica. Vaše dijete može istraživati svoju okolinu i sposobno je slobodno se kretati i igrati s drugom djecom.

više

Sklopiva invalidska dječja kolica Lisa

Sklopiva dječja kolica za djecu s blagom slabošću posturalne muskulature

više