Ventus

Svestrana invalidska kolica za aktivne korisnikePrednosti vidljive na prvi pogled

Uvijek u pokretu

Konstantno se krećete, dopuštate mislima da lutaju – bez da razmišljate o invalidskim kolicima.

Samo uđite

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj transportnoj veličini, možete i sami na jednostavan način ukrcati svoj model Ventus – i to ne samo u kombi ili karavan.

Potpuno opuštanje

Uživajte u životu, postignite ciljeve koje ste si postavili i sudjelujte u rekreativnim aktivnostima: pomoću modela Ventus proširujete svoj osobni radijus kretanja.

Akcijski junak

Ne, ne morate sudjelovati u svakom sportu sa svojim modelom Ventusom – ali on će vas dovesti tamo gdje se odvija sva akcija.

Tehnički detalji

Pozicioniranje u invalidska kolica

Svatko ima svoje vlastite zahtjeve kad su u pitanju udobnost potpore i sjedišta. Podesive presvlake naslona za leđa i podešavanje nagiba omogućuju vam mnoštvo različitih mogućnosti za optimalno pozicioniranje.

Fino podešavanje vožnje

Nalaze li se radijus okretanja, točka prevrtanja i nagib sjedišta na vrhu vašeg popisa želja kad su u pitanju postavke vaših invalidskih kolica? Model Ventus ima brz i praktičan sustav za podešavanje koji omogućuje preciznu prilagodbu u skladu s vašim potrebama.

Pouzdanost se može mjeriti

Naše jamstvo kvalitete ide čak i iznad uobičajenih standarda za ispitivanje. Zbog toga smo izložili model Ventus najtežim uvjetima prilikom ispitivanja, iz čega je on izašao kao pobjednik.

Viša razina personaliziranosti na vaš zahtjev

Ako želite dodatno personalizirati svoj model Ventus, nudimo vas opciju prilagođene proizvodnje uz brojne mogućnosti pomoću kojih možete u potpunosti prilagoditi model Ventus svojim vlastitim željama.

Škaraste i sportske kočnice

Horizontalne škaraste ili sportske kočnice nabolje odgovaraju korisnicima s dobrom funkcionalnošću dlanova. Ovi sustavi također ne smetaju za vrijeme bočnih prebacivanja osobe van invalidskih kolica.

Tehnički podaci

Tehnički podaci  
Maksimalna nosivost 100 kg (standardna) / 140 kg (heavy duty verzija)
Neto težina modela sa širinom sjedišta 40 cm x dubina sjedišta 40 cm Oko 12 kg
Širina sjedišta 280–500 mm (heavy duty: 460–500 mm)
Dubina sjedišta 300–500 mm
Visina naslona za leđa 300–500 mm
Visina prednjeg dijela sjedišta 400–540 mm
Visina stražnjeg dijela sjedišta 330–530 mm
Materijal okvira Aluminij

Preuzimanja

Molimo preuzmite datoteku:


Dodaci


Slični proizvodi