Aktivno kroz dan

Svaki korisnik aktivnih kolica ima svoje streasti, snove i potrebe. a Ottobock ima prava kolica za svakog aktivnog korisnika. Nekim korisnicima odgovara Motus. Robusni Ventus smo razvili za one koji od kolica očekuku više. Individualci odabiru Voyager Evo koji se izrađuje od različitih materijala. Osobito zahtjevnim korisnicima zanimljiv je Invader koji se u potpunosti izrađuje individualno. Oni kojima je potrebno više poleta u životu biraju kolica iz Avantgarde serije.
Svaki model je udoban i moderno dizajniran. Za više aktivnosti, slobode i kvalitete života.


Filtriraj prema:

Avantgarde DS

Sklopiva invalidska kolica Avantgarde još jednom smo nadogradili bez odustajanja od dokazanih prednosti. Brojnim opcijama za individualno podešavanje pružaju optimalnu potporu u svakodnevnom životu aktivnim korisnicima.

više

Avantgarde XXL 2

Sklopiva invalidska kolica za aktivnu uporabu/prilagodljiva invalidska kolica

više

Invader

Invalidska kolica zatvorenog okvira poput modela Invader, koji je izrađen prema individualnim mjerama, pružaju maksimalnu udobnost u vožnji. Jednostavno nepobjediva. Za one koji znaju što žele.

više

Motus

Motus su prilagodljiva invalidska kolica koja se mogu prilagoditi u skladu s vašim jedinstvenim željama. Pomični oslonci za stopala i naslon za leđa podesive visine koji se mogu brzo i jednostavno podesiti omogućuju veću udobnost prilikom sjedenja.

više

Ventus

Pouzdan, čvrst i izrađen po mjeri: Ventus su robusna invalidska kolica s čvrstim okvirom i minimalističkim dizajnom okvira, privlačna zbog svoje svestranosti.

više

Zenit

Tražite li invalidska kolica za svaki dan koja su sklopiva i istovremeno imaju sve prednosti kolica čvrstog okvira? Tada su kolica Zenit pravo rješenje.

više