Dynamic vacuum system

Jedinstveno jednostavno

Mali sistem velikih prednosti

Dynamic Vacuum System je jedva vidljiv između bataljka i ležišta. Premda je vrlo malen, ima veliki utjecaj na položaj proteze na bataljku. I na udobnost prilikom nošenja.

Sistem aktivno proizvodi vakuum u ležištu te na taj način protezu zadržava na mjestu cijelo vrijeme tijekom nošenja. DVS se prilagođava brzini kretanja - prilikom bržeg hoda njegovo djelovanje je jače, stvara se jači vakuum.

DVS je koristan u mnogim svakodnevnim situacijama, od igre s djecom do različitih radnih obaveza.

Zaštita od prašine

Dynamic vacuum system je u potpunosti zaštićen od vanjskih utjecaja.

Dynamic vacuum system liner

Liner služi kao zaštita osjetljive kože bataljka i udoban je za nošenje. Proteza se jednostavno navlači jer se liner magnetom povezuje s DVS-om.

Magnetna veza

Magnet unutar DVS-a jednostavno se povezuje s linerom.Prednosti

Jednostavno korištenje

Protetički tehničar koji ima certifikat za opskrbu DVS-om može vrlo jednostavno ugraditi ovu komponentu na ležište. Potom, sve što trebate je DVS liner i jednostavno možete nastaviti koristiti svoju protezu uz dodatnu sigurnost.

Aktivni vakuum

Zahvaljujući trajnom vakuumu, proteza je uvijek čvrsto priljubljena uz bataljak tijekom hoda, što značajno doprinosi sigurnosti tijekom hoda. Također, imate bolji osjećaj za podlogu i pokrete koje radite.

Dinamično

Vakuum se dinamično prilagođava brzini hoda. To znači da kada hodate brže, vakuum se pojačava. Ovo je korisno u različitim svakodnevnim situacijama - na primjer kada ste u žurbi stići na autobus ili prihvatiti dijete.

Male dimenzije

Zahvaljujući maloj težini od 210 g i maloj visini sustava od 37 mm, DVS se može jednostavno ugraditi u protetički sustav.

Funkcije

Istoga časa kad navučete ležište stvara se magnetna veza između linera i DVS-a koji je ugrađen u ležište. Hodanjem se stvara razlika tlakova unutar uređaja i dolazi do isisavanja zraka iz ležišta u DVS. Nagazom se ovaj zrak istiskuje iz sustava. Tijekom svega par koraka stvara se vakuum koji odgovara brzini hoda. A proteza je sigurno pozicionirana na bataljku.


Dodatna oprema


Povezani proizvodi