Invalidska kolica za aktivne korisnike

Filtriraj prema:

Avantgarde CLT

Osim modularnog i u potpunosti podesivog dizajna kojim se serija proizvoda Avantgarde razlikuje od svih ostalih, iskusni korisnici mogu dobiti i čitav sklop stražnjeg dijela okvira s pozicioniranim stražnjim kotačima u jednoj cjelini.

više

Avantgarde CS

Avantgarde CS je sklopivi model invalidskih kolica za aktivne korisnike sa širokim rasponom opcija. Njegov zatvoreni prednji dio okvira s integriranim osloncem za stopala dostupan je uz razne kutove nagiba okvira.

više

Avantgarde CV

Raznovrsan i prilagodljiv, model Avantgarde CV nudi maksimalan broj mogućnosti podešavanja. Širok izbor opcija omogućuje optimalnu konfiguraciju – čak i kod visokih zahtjeva.

više

Avantgarde DS

Sklopiva invalidska kolica Avantgarde još jednom smo nadogradili bez odustajanja od dokazanih prednosti. Brojnim opcijama za individualno podešavanje pružaju optimalnu potporu u svakodnevnom životu aktivnim korisnicima.

više

Avantgarde Style

Možete još više personalizirati vaša invalidska kolica Avantgarde zahvaljujući stražnjim kotačima i vilicama kotačića dostupnima u četiri moderne boje, kao i opcijama koje možete zasebno birati.

više

Avantgarde XXL 2

Sklopiva invalidska kolica za aktivnu uporabu/prilagodljiva invalidska kolica

više

Invader

Invalidska kolica zatvorenog okvira poput modela Invader, koji je izrađen prema individualnim mjerama, pružaju maksimalnu udobnost u vožnji. Jednostavno nepobjediva. Za one koji znaju što žele.

više

Motus

Motus su prilagodljiva invalidska kolica koja se mogu prilagoditi u skladu s vašim jedinstvenim željama. Pomični oslonci za stopala i naslon za leđa podesive visine koji se mogu brzo i jednostavno podesiti omogućuju veću udobnost prilikom sjedenja.

više

Ventus

Pouzdan, čvrst i izrađen po mjeri: Ventus su robusna invalidska kolica s čvrstim okvirom i minimalističkim dizajnom okvira, privlačna zbog svoje svestranosti.

više

Zenit

Tražite li invalidska kolica za svaki dan koja su sklopiva i istovremeno imaju sve prednosti kolica čvrstog okvira? Tada su kolica Zenit pravo rješenje.

više