Proizvodi od A do Ž

Filtriraj prema:

Avantgarde CLT

Osim modularnog i u potpunosti podesivog dizajna kojim se serija proizvoda Avantgarde razlikuje od svih ostalih, iskusni korisnici mogu dobiti i čitav sklop stražnjeg dijela okvira s pozicioniranim stražnjim kotačima u jednoj cjelini.

više

Avantgarde CS

Avantgarde CS je sklopivi model invalidskih kolica za aktivne korisnike sa širokim rasponom opcija. Njegov zatvoreni prednji dio okvira s integriranim osloncem za stopala dostupan je uz razne kutove nagiba okvira.

više

Avantgarde CV

Raznovrsan i prilagodljiv, model Avantgarde CV nudi maksimalan broj mogućnosti podešavanja. Širok izbor opcija omogućuje optimalnu konfiguraciju – čak i kod visokih zahtjeva.

više

Avantgarde DS

Sklopiva invalidska kolica Avantgarde još jednom smo nadogradili bez odustajanja od dokazanih prednosti. Brojnim opcijama za individualno podešavanje pružaju optimalnu potporu u svakodnevnom životu aktivnim korisnicima.

više

Avantgarde Style

Možete još više personalizirati vaša invalidska kolica Avantgarde zahvaljujući stražnjim kotačima i vilicama kotačića dostupnima u četiri moderne boje, kao i opcijama koje možete zasebno birati.

više

Avantgarde XXL 2

Sklopiva invalidska kolica za aktivnu uporabu/prilagodljiva invalidska kolica

više

B400

I unutra i vani, uz model B400 uvijek ste na pravom putu. On je istinski svestran zahvaljujući svojem kompaktnom i čvrstom dizajnu.

više

B500 grupa proizvoda

Model B500 može se konfigurirati za pogon na stražnjim i za pogon na prednjim kotačima. To omogućuje isporuku pogonskog sustava izrađenog po mjeri za odgovarajuću opskrbu invalidskim kolicima.

više

Early Activity System

The Early Activity System pruža potporu pravilnom razvoju novorođenčadi i male djece od prvih mjeseci života. Prostirka s različitim potpornim elementima nudi pomoć za djecu kod najvažnijih položaja.

više

eSupport

Sva podrška koja vam je potrebna uz najveću moguću razinu neovisnosti. Proširen raspon aktivnosti zahvaljujući pojedinačnom pomoćnom pogonu za invalidska kolica na ručni pogon.

više

Everyday activity seat

Everyday Activity Seat za sve situacije u kojima običan stolac nije dovoljan, primjerice u slučaju lošeg držanja ili za vježbanje osjetila.

više

Horizon stander

Stajalica za pronirajući i supinirajući položaj koja se može prilagođavati kako dijete raste

više

Invader

Invalidska kolica zatvorenog okvira poput modela Invader, koji je izrađen prema individualnim mjerama, pružaju maksimalnu udobnost u vožnji. Jednostavno nepobjediva. Za one koji znaju što žele.

više

KidWalk

Dinamičko pomagalo za hodanje Kidwalk pruža stabilnu potporu zdjelice i trupa djeci s ozbiljnim poteškoćama između jedne i dvanaest godina. To im omogućuje da hodaju bez pomoći drugih - uz prirodan obrazac hoda.

više

Kimba Neo

Pomagalo Kimba Neo pruža vašem djetetu potrebnu potporu tijekom putovanja, nudi olakšanje i čak olakšava terapiju. Apsorbira trzaje i individualno je prilagođeno za skoro svaku potrebu.

više

KIT sjedni sustav

Sjedni sustav KIT za mlade u dobi od 12 godina i više udoban je i pruža stabilno pozicioniranje - primjerice za stolom za objedovanje ili školskim stolom. Kako je individualno prilagodiv za zdjelicu i trup, vaše se dijete osjeća ugodno čak i u dužem vremenskom razdoblju.

više

Leckey pomagalo za kupanje

Leckey pomagalo za tuširanje i kupanje čini dnevnu higijenu u kadi lakšom za roditelja i dijete. Dok je vaše dijete sigurno u ležećem položaju, vi imate slobodne ruke i možete mirno paziti na svoje dijete.

više

Sklopiva invalidska dječja kolica Lisa

Sklopiva dječja kolica za djecu s blagom slabošću posturalne muskulature

više

Motus

Motus su prilagodljiva invalidska kolica koja se mogu prilagoditi u skladu s vašim jedinstvenim željama. Pomični oslonci za stopala i naslon za leđa podesive visine koji se mogu brzo i jednostavno podesiti omogućuju veću udobnost prilikom sjedenja.

više

Sjedni sustav Mygo

Modularni sjedni sustav Mygo pruža sigurnu potporu djeci od 3 do 14 godina. Sjedni sustav sprječava malpozicije zdjelice zahvaljujući brojnim postavkama koje se mogu pojedinačno podešavati prema potrebama vašeg djeteta.

više

Stajalica Mygo

Stajalica Mygo omogućuje prirodno i uspravno držanje tijela za djecu od četiri godine i više kojoj je potrebna složena potpora. Olakšanje napetosti mišića postiže se kombinacijom pomičnih ploča oslonca za stopala i potpore za koljena.

više

Nurmi Neo

Nurmi Neo naša je najpopularnija hodalica (često se naziva i „trener hodanja“). Dizajnirana je za svakodnevnu primjenu kod kuće, u školi ili na putu, može brzo promijeniti smjer.

više

Pomagalo za kupanje Robby

Zahvaljujući niskoj visini sjedišta, uz pomagalo za kupanje Robby potrebna je relativno mala količina vode u kadi. Može se sklopiti u kompaktnu veličinu, bez problema ga možete nositi sa sobom i uskladištiti gotovo bilo gdje.

više

Skippi/SkippiPlus

Elektromotorna invalidska kolica Skippi potiču mobilnost i uključenost kod djece koja ne mogu samostalno voziti invalidska kolica. Vaše dijete može istraživati svoju okolinu i sposobno je slobodno se kretati i igrati s drugom djecom.

više

Sjedni sustav Squiggles

Sjedni sustav Squiggles pruža stabilnost djeci sa slabošću posturalne muskulature. Sjedni sustav Squiggles pozicionira zdjelicu, trup, glavu i noge, a pri tome djetetu omogućuje slobodno kretanje. Sjedni sustav je idealan za sve svakodnevne situacije i raste s djetetom.

više

Stajalica Squiggles

Kada je vaše dijete udobno i pravilno smješteno, uz odgovarajuću potporu, stajanje postaje pozitivan dio terapije i sjajan način da se dijete više uključi u svoju okolinu. Stajalica Leckey Squiggles može se koristiti na nekoliko načina: kao pronacijska stajalica, supinacijska stajalica ili uspravna stajalica.

više

Ventus

Pouzdan, čvrst i izrađen po mjeri: Ventus su robusna invalidska kolica s čvrstim okvirom i minimalističkim dizajnom okvira, privlačna zbog svoje svestranosti.

više

z50

Pouzdani elektromotorni dodatak

više

Zenit

Tražite li invalidska kolica za svaki dan koja su sklopiva i istovremeno imaju sve prednosti kolica čvrstog okvira? Tada su kolica Zenit pravo rješenje.

više